Tester

sadamikova

  1. Výhodou cestovín je, že ich nie je potrebné variť ako klasické cestoviny. Ja som ich po premytí opiekla pár minút na panvici. Okrem rýchlej prípravy ma ale ničím iným nezaujali. Boli trochu tvrdšie a bez chuti. Pripravila som k nim kuracie mäso s čínskou zeleninou, tak boli celkom fajn, ale stále mi vadila tá tvrdosť cestovín. Pre tých čo hľadajú zdravšiu verziu cestovín odporúčam, ja ale zostanem pri klasike.

  2. Tmavá čokoláda chutí naozaj čokoládovo, aj vôňa je veľmi príjemná. Trošku horšie sa rozpúšťa, ale hrudky sa nakoniec posarilo rozmiešať. Mňa veľmi milo prekvapila. Biela čokoláda ma naopak dosť sklamala. Po zaliatí vodou sa vôbec nedala rozmiešať a plávali v nej hrudky. Ani chuť a vôňa neboli moc príjemné, ale možno to bolo tým, že sa dobre nerozpustila.

Naposledy recenzované produkty

Pre lepší online zážitok používame „cookies“. Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, upravujeme reklamu a užívateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?

Viac o cookies