Náladová sovička Dormeo – recenzia

Jack Shakespearow/9. mája 2022/Domácnosť/5 min. čítania

Náladová sovička Dormeo – recenzia

Náladová sovička Dormeo – recenzia @vrabcenastreche.sk

Testovaný produkt: Náladová sovička Dormeo ružová (sestra)

Výrobca / značka: Dormeo

Celkové hodnotenie:

Vlastnosti

  • plyšová hračka, vankúš a deka v jednom
  • mäkká flaušová deka
  • deku možno využiť aj ako uterák či osušku
  • výška sovičky: 33 cm
  • rozmery deky: 130×180 cm
  • dostupné v šiestich farebných prevedeniach
  • každé farebné prevedenie reprezentuje iného člena rodiny
  • orientačná cena: 24.99€

Pohodlie a zábava v jednom!

Darček, ktorý nielen poteší, ale i zahreje? S náladovou sovičkou Dormeo to nie je až taká veda! Ak hľadáte plyšového parťáka pre vaše dieťa, ktorý nebude len ďalšou hračkou bez možnosti ďalšieho využitia, ponorte sa do našej recenzie!

O značke Dormeo

Keď sa povie Dormeo, človeku sa okamžite v mysli vybaví kvalitný matrac. Omnoho menej ľudí však vie, že pod záštitou tejto značky možno nájsť na trhu aj iné produkty – vankúše, prikrývky, posteľnú bielizeň, hračky pre deti či oblečenie na spánok. Značka Dormeo sa vyznačuje dlhým pôsobením na medzinárodnom trhu a kvalitným spracovaním svojich produktov. V rokoch 2016, 2017 a 2021 Dormeo získalo ocenenie Slovak Superbrand Award.

plyšová sova s dekou ružová
Kvalitný materiál, mimoriadne príjemný na dotyk, roztomilý člen sovičkovej rodiny, šesť farebných prevedení a deka, ktorá nikoho nenechá chladným – to všetko sú predpoklady, ktoré náladovú sovičku robia nielen roztomilou, ale i jedinečnou.

O náladovej sovičke Dormeo

Náladové plyšové sovičky patria do detského sortimentu produktov Dormeo. Okrem kolekcie náladových sovičiek, ktorej zástupcu sme si vybrali do našej recenzie, možno nájsť aj sovičky v inom prevedení – mini rodinku náladových sovičiek, náladové náučné sovy alebo vianočné náladové sovy.

Sovička Dormeo predstavuje produkt 3v1 – v plyšovej hračke sa totiž skrýva veľká deka, rozmermi postačujúca aj pre dieťa v školskom veku. Samotná sovička tak slúži nielen ako hračka, ale aj ako vankúš. Deku možno takisto využiť ako uterák či osušku.

Hračku s dekou možno kúpiť vo viacerých prevedeniach, pričom jednotliví zástupcovia tejto kolekcie reprezentujú iného člena rodiny. Vybrať si tak môžete babku sovu, dedka, otca, mamu, či sovičích súrodencov – sestru a brata. V našej recenzii nájdete sestru sovu v ružovej farbe.

Naša skúsenosť s náladovou sovičkou Dormeo

Sovička je nesmierne mäkká a hebučká na dotyk, pričom materiál nestráca na kvalite ani časom. Aj po roku používania a niekoľkých praniach sú sovička s dekou stále rovnaké. Rozmery hračky sú úplne ideálne – nie je príliš malá, ani príliš veľká, vďaka čomu zbytočne nezaberie ani v menšej detskej izbe veľa miesta a je možné vziať si ju aj na cesty.

K deke sa možno dostať, ak sa odzipsuje spodná časť sovičky, pričom aj po vybratí deky sovička nestráca svoj tvar, len je o čosi mäkkšia. Samotná deka je pomerne hrubá a veľmi nás prekvapilo, ako dokáže človeka zahriať – aj v chladnejších mesiacoch svojimi hrejivými schopnosťami môže poľahky nahradiť hrubší paplón.

náladová sova žltá cena

Mamička sova

náladová sova ružová cena

Sestra sova

náladová sova modrá cena

Babka sova

Celkové hodnotenie

Náladovou sovičkou Dormeo potešíte nielen dieťa! Kvalitný materiál, mimoriadne príjemný na dotyk, roztomilý člen sovičkovej rodiny, šesť farebných prevedení a deka, ktorá nikoho nenechá chladným – to všetko sú predpoklady, ktoré náladovú sovičku robia nielen roztomilou, ale i jedinečnou. Nejde o produkt, ktorý nevyhnutne potrebujete ku každodennému prežitiu, avšak dozaista ulahodí oku, detskej duši a v chladnejších mesiacoch poriadne zahreje.

Plusy

  • mimoriadne mäkký a príjemný materiál
  • deka dokáže poriadne zahriať
  • sovička nestráca svoj tvar ani po vybratí deky
  • kvalitné spracovanie sovičky
  • hračka a deka sú rovnako hebké aj po niekoľkých praniach
  • vhodné ako darček nielen pre deti
  • ideálne na cesty
  • vizuálne pekná a roztomilá hračka

Mínusy

  • žiadne sme nenašli

Autor recenzie

Jack Shakespearow

Jack Shakespearow

Jack Shakespearow je majster slova. Písanie mu dáva krídla. Na krídlach fantázie objavuje nepoznané, z vtáčej perspektívy sa díva na svet a opisuje jeho rozmanité farby, ľudí, veci a vecičky tohto sveta. Keďže jeho posledná zbierka básní Hladný ako spisovateľ sa veľmi nepredáva, privyrába si u nás písaním recenzií a blogov. A to mu ide naozaj bravúrne.

Pridať komentár

Pre lepší online zážitok používame „cookies“. Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, upravujeme reklamu a užívateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?

Viac o cookies