Grilované kuracie prsia so šalátom a ZERO medovo-horčicovou omáčkou

Yvett/16. januára 2023/Recepty/3 min. čítania


Chceš žiť zdravšie? Vyskúšaj náš fitness zeleninovo – kurací  recept s vysokým obsahom bielkovín a vitamínov!

  • Čas prípravy: 20 minút
  • Počet porcií: 2

Ingrediencie

  • kuracie prsia, 250 g
  • ľadový šalát
  • šalátová uhorka, 1 ks
  • farebná paprika, 1 ks
  • paradajky, 2ks
  • soľ, korenie, sladká červená paprika, sušený cesnak, (sušená bazalka)
  • olivový olej
  • ZERO medovo-horčicová omáčka GymBeam
Grilované kuracie prsia so šalátom a ZERO medovo-horčicovou omáčkou recept

Odporúčané produkty

Postup

  1. Zeleninu si umyjeme a nakrájame na polkolieska, šalát môžeme natrhať.
  2. Nakrájanú zeleninu zmiešame v miske, ochutíme soľou, olivovým olejom (1 PL) a podľa chuti aj bazalkou.
  3. Kuracie prsia rozkrojíme na menšie stejky. V malej miske zmiešame cca 2 ČL olivového oleja, štvrť ČL soli, štvrť ČL sladkej červenej papriky, štvrť ČL sušeného cesnaku a trochu korenia (ja som miešala od oka).
  4. Kuracie prsia potrieme alebo obalíme zmesou v miske.
  5. Takto pripravené stejky grilujeme na rozohriatej panvici cca 3-5 minút z oboch strán podľa hrúbky stejkov.
  6. Servírujeme poliate ZERO medovo-horčicovou omáčkou. Dobrú chuť!

Produkty na otestovanie zdarma

Články o nízkokalorických produktoch

Ceremoniálny matcha čaj Matcha Day – recenzia

Matcha čaj od značky Matcha Day je dôkazom, že investovať do prémiovej kvality sa...

Jack Shakespearow . Jedlo a nápoje .27. decembra 2022.5 min. čítania
Zero bezkalorické konjakové cestoviny – recenzia

Ušetriť nejakú tú kalóriu sa hodí nielen vtedy, ak prichádza plavková sezóna alebo ste...

Jack Shakespearow . Jedlo a nápoje .4. decembra 2022
Bezkalorické ZERO sirupy Gymbeam – recenzia

Snáď každý z nás má občas výčitky, ak to preženieme so sladkým. A práve...

Jack Shakespearow . Jedlo a nápoje .29. novembra 2022.5 min. čítania

Pridať komentár

Pre lepší online zážitok používame „cookies“. Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, upravujeme reklamu a užívateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?

Viac o cookies